Alleen de accounthouder kan een abonnement annuleren. Als je een gezinslid bent, moet de accounthouder het abonnement voor je annuleren.
📌 Abonnementen met een geplande downgrade kunnen niet worden geannuleerd. In dit geval is het nodig om dit terug te draaien of te wachten tot de downgrade is doorgevoerd voordat je verdergaat met de volgende stappen.
Het annuleren van een maandelijks abonnement stopt de automatische verlenging. Je annulering wordt ingepland voor het einde van je huidige factureringscyclus en je behoudt volledige toegang tot partners tot die datum.
💡 Annuleer ten minste 24 uur vóór je factuurdatum om automatische verlenging van het abonnement te voorkomen. Controleer je verlengingsdatum via Profiel > Instellingen > Account > Betalingen > Betalingsgeschiedenis.
Om het maandelijkse abonnement van de accounthouder te annuleren:
- Ga in de Wellhub app naar Profiel > Instellingen (tandwielpictogram) > Account.
- Tik onder Abonnement op Abonnement beheren.
- Tik op Abonnement annuleren en volg de instructies.
Om het maandelijkse abonnement van een gezinslid te annuleren:
- Ga in de Wellhub app naar Profiel > Instellingen (tandwielpictogram) > Gezinsleden.
- Zoek het gezinslid, tik op de 3 puntjes en selecteer Abonnement beheren.
- Tik op Abonnement annuleren en volg de instructies.
💡 Bij het annuleren van een jaarlijks abonnement, kun je kiezen uit twee opties:
- Standaard annulering: de beëindiging wordt ingepland voor het einde van je 12-maanden contractperiode, zonder extra kosten. Gepauzeerde jaarlijkse abonnementen kunnen niet via de standaard annulering worden stopgezet. In dit geval moet je wachten tot het einde van de pauze, het abonnement opnieuw activeren of kiezen voor de optie Vroegtijdige annulering.
- Vroegtijdige annulering: het abonnement wordt beëindigd aan het einde van de huidige factureringscyclus, tegen betaling van een vergoeding van 20% over de waarde van de resterende maanden. Dit bedrag maakt de annulering van het abonnement definitief en is niet restitueerbaar. Lees meer over vroegtijdige annulering.
💡 Annuleer ten minste 24 uur vóór je factuurdatum om kosten voor de volgende cyclus te voorkomen.
Om het jaarlijkse abonnement van de accounthouder te annuleren:
- Ga in de Wellhub app naar Profiel > Instellingen (tandwielpictogram) > Account.
- Tik onder Abonnement op Abonnement beheren.
- Tik op Abonnement annuleren, kies de gewenste annuleringsoptie en volg de instructies.
Om het jaarlijkse abonnement van een gezinslid te annuleren:
- Ga in de Wellhub app naar Profiel > Instellingen (tandwielpictogram) > Gezinsleden.
- Zoek het gezinslid, tik op de 3 puntjes en selecteer Abonnement beheren.
- Tik op Abonnement annuleren, kies de gewenste annuleringsoptie en volg de instructies.
Elk abonnement wordt onafhankelijk beheerd. Het annuleren van het abonnement van de accounthouder annuleert niet automatisch de abonnementen van de gezinsleden, en de accounthouder blijft verantwoordelijk voor gedeelde betaalmethoden.
⚠️ Belangrijk: Als de accounthouder Wellhub blijft gebruiken na het verlaten van het bedrijf, zal het annuleren van het eigen abonnement ook alle gekoppelde abonnementen van gezinsleden annuleren.
Voor elk nieuw abonnement (maandelijks of jaarlijks) heb je een herroepingsrecht van 7 dagen vanaf de activeringsdatum van het abonnement, om annulering en restitutie aan te vragen.
📌 Deze regel is alleen van toepassing op je eerste abonnement. Automatische maandelijkse of jaarlijkse verlengingen, upgrades, downgrades en heractiveringen komen niet in aanmerking voor restitutie.
💡 Maak je gebruik van flexibele arbeidsvoorwaarden? Het is belangrijk om te weten dat het annuleren van je Wellhub abonnement niet automatisch de ontvangst van tegoeden van je bedrijf stopzet. Lees meer over hoe flexibele arbeidsvoorwaarden werken.