Als je geen toegang hebt tot of geen gebruik kunt maken van je Wellhub-account, kan deze geblokkeerd zijn. Hieronder vind je de belangrijkste redenen en wat je in elk geval kunt doen:
Kun je niet checken of nieuwe lessen boeken?
Als je niet kunt inchecken of nieuwe lessen kunt boeken, hoef je je geen zorgen te maken: je account is niet geblokkeerd.
In dit geval kan het zijn dat er sprake is van afwezigheid, niet komen opdagen of late annulering van gereserveerde lessen. Meer informatie vind je in ons artikel over late annuleringen en niet komen opdagen.
Als het bedrijf het voordeel aanbiedt, kan de rekeninghouder maximaal 3 gezinsleden toevoegen, met inachtneming van de relatieregels (echtgenoot/partner, ouders of kinderen).
💡 Let op: Het is slechts toegestaan om één echtgenoot of partner per account toe te voegen.
We voeren constante controles uit om de veiligheid van het voordeel te garanderen. Als we vaststellen dat een gezinslid niet voldoet aan de toelatingscriteria (zoals broers, zussen, ooms, tantes of vrienden), of als er een vermoeden is van onjuiste registratie, wordt het account van dat gezinslid geblokkeerd.
Om precies te weten wie je kunt toevoegen, raadpleeg je ons artikel over wie in aanmerking komende gezinsleden zijn.
Als de betaling van een abonnement door de bank wordt betwist, wordt je account automatisch geblokkeerd totdat het geschil door de bank is geanalyseerd en afgehandeld.
Je Wellhub-account is persoonlijk en niet-overdraagbaar.
Om veiligheidsredenen monitoren we ongebruikelijke activiteiten, zoals log-ins op meerdere verschillende apparaten. Als we een activiteit detecteren die duidt op het delen van het account, kan het account preventief worden geblokkeerd voor een veiligheidsanalyse.
Wellhub is een zakelijk voordeel. Als een account is aangemaakt via derden of door iemand die niet in aanmerking komt via een bedrijf, wordt het geblokkeerd.
💡 Om te controleren of je bedrijf Wellhub aanbiedt, bezoek je onze website.
Het gebruiken van gegevens van een ander persoon of het verstrekken van valse informatie tijdens de registratie is in strijd met onze voorwaarden. Als dit wordt gedetecteerd, kan het account worden geblokkeerd om de veiligheid en integriteit van het voordeel te garanderen.
💡 Voor een volledige lijst van ons gebruiksbeleid, raadpleeg je onze Algemene voorwaarden.
Meer hulp nodig?
Als je de redenen hebt gecontroleerd en nog steeds een account moet deblokkeren, moet de rekeninghouder contact opnemen met ons team. Om ons te helpen het probleem sneller op te lossen, houd je je volledige naam, het bedrijf en de details van de situatie bij de hand.