Pentru a te ajuta să explorezi opțiunile cu încredere, aplicația Wellhub îți arată ce include planul tău și care sunt limitele de utilizare. Acest ghid explică modul în care funcționează aceste opțiuni.
Când deschizi pagina unui partener, vei vedea în partea de sus o etichetă care indică nivelul de acces inclus în planul tău actual. Iată ce înseamnă fiecare etichetă:
- ✅ Inclus în planul tău: Vești bune! Planul tău oferă acces la toate serviciile acestui partener disponibile pe Wellhub.
- ⚠️ Parțial inclus în planul tău: Planul tău oferă acces la cel puțin unul dintre serviciile acestui partener, dar nu la toate. Derulează pagina partenerului pentru a verifica exact serviciile pe care le ai la dispoziție.
- ❌ Disponibil începând cu planul [nume plan]: Acest partener nu este inclus în planul tău actual. Pagina va indica de ce plan ai nevoie pentru a avea acces.
Pentru a avea o claritate totală asupra regulilor de acces, este util să știi că există două tipuri de limite:
1. Limitele generale ale planului tău
Acestea sunt regulile generale de utilizare ale abonamentului Wellhub pentru anumite categorii de activități (cum ar fi Sesiunile individuale).
- Exemplu: Planul tău poate include un total de 8 Sesiuni individuale pe lună. Poți folosi aceste 8 sesiuni pentru ore online cu un Personal Trainer sau pentru alte servicii individuale din planul tău.
Reține că planul tău include 1 check-in pe zi, indiferent de categoria activității.
💡 În călătoriile internaționale, limitele planului tău se ajustează automat pentru a respecta regulile din țara vizitată. Pentru detalii complete, consultă articolul nostru despre cum să folosești planul Wellhub în călătorii.
2. Limitele specifice ale partenerului
Acestea sunt reguli stabilite de un anumit partener pentru locația sau serviciile sale.
- Exemplu: Chiar dacă planul tău include un check-in pe zi, unii parteneri pot avea propriile reguli. De pildă, pot limita accesul la locația lor la 4 vizite pe săptămână sau pe lună. Această limită va fi afișată clar pe pagina partenerului din aplicația Wellhub.
Important
Check-inurile suplimentare respectă regulile de utilizare ale fiecărui partener. La atingerea limitei maxime de vizite într-o anumită locație, achiziția de intrări suplimentare va fi disponibilă la următoarea reînnoire a limitelor de check-in stabilite de partener.
Poți verifica oricând accesul actual și poți urmări utilizarea direct în aplicație:
- Pe pagina partenerului: Toate limitele aplicabile sunt afișate clar pentru fiecare serviciu.
- Pe ecranul de check-in sau rezervări: Când faci check-in, vei vedea un indicator care îți arată utilizarea în raport cu orice limită aplicabilă (ex.: „Ai folosit 1 din 4 check-inuri la acest partener luna aceasta”).
- Pe ecranul „Recente”: Toate check-inurile și rezervările tale din ultimele 30 de zile pot fi consultate pe acest ecran.